Vad jag gör

Intuitiv healing | Återkopplingen | Distanshealing | Yoga | Pilates | Meditation

INTUITIV HEALING

Märtas intuitiva healing, nedärvd i generationer från främst sin mormor, ökar energinivån, tillför mängder av ljus så att ett skifte i medvetenhet öppnas upp och återknyter kontakten med kärleken och förståelsen av det vi är och har inom oss. Förståelsen för att vi alltid är hela. En återkoppling till vår enorma kapacitet. 

Märtas healing är ett optimalt verktyg för välmående – i kropp, sinne och själ. Healingen är djupavslappnande. Ger starka förutsättningar för blockeringar, stress och sjukdom att släppa taget och utvecklar dig i den själsliga riktning du ämnas gå i livet. Återställer balansen i hela dig. (Healingen fyller på med ljus, kärlek och information ner till våra minsta beståndsdelar i både kropp och själ så att vår inneboende livskraft och intelligens får flöda fritt och verka för vårt optimala välmående.)
 
En nedärvd läkekonst och medial förmåga från Märtas mormor med fortsatt utveckling genom studier och arbete som healer i ett decennie, för att möta vår tids skifte i medvetenhet. Healing är en återupptäckt av oss själva i ett nytt ljus, transformation till en högre frekvensnivå. En inblick i helheten av vårt varande. Healingen grundar dig i ditt inre, får dig välmående i kropp, själ  och tanke. 

Inför healing: Kom som du är, gärna med bekväma kläder. Du får lägga dig skönt tillrätta på en massagebänk (påklädd) som om för en stunds vila. Märta ger dig information innan sessionen och jobbar sedan med ditt energisystem, oftast en bit ifrån kroppen, i och runt omkring dig och din (energi)kropp.
Sessionen avslutas med vägledning/medialt samtal i det fall du önskar och det framkommer budskap under sessionen.

Pris: 900 sek
Erbjudande: Paket om 3 sessioner för 2200 sek

Är du ny för healing rekommenderas varmt 3 sessioner. Healing är godkänt som friskvård. Du kan använda dina friskvårdspengar, eftersom det är avdragsgillt för företag.

Bokad tid som ej avbokas 24 timmar innan avtalad tid debiteras. OBS! Gäller ej för tillfället pga covid-19, vid sjukdomssymptom gäller fri av/ombokning.

ÅTERKOPPLINGEN

Görs endast en gång i livet. Ett uråldrigt hantverk för transformation – för att till fullo återkoppla dig med jordens energi och din inneboende kapacitet. En förstärkning av hjärtats röst och din själsliga väg. Tillför energi, ljus, tillit, klarhet och kärlek. Kroppens energipunkter och meridianlinjer kopplas samman med yttre meridianlinjer och energinätverk. Din inre röst och ditt själsliga syfte förtydligas och fördjupas. Val blir lättare att ta då ditt livssyfte klarnar och hela din existens lyfts och stärks. 

Healing och återkopplingen går hand i hand, du får även uppleva healingens energier under återkopplingen. 

Utförs endast en gång i livet, två sessioner med en natt emellan.

Rekommenderar 1-3 healingsessioner innan Återkopplingen – The Reconnection, genomförs.

Pris: 3333 sek / 333 euro (pris för båda sessionerna, samma pris i hela Europa)

Healing är godkänt som friskvård. Du kan använda dina friskvårdspengar, eftersom det är avdragsgillt för företag.

Bokad tid som ej avbokas 24 timmar innan avtalad tid debiteras. OBS! Gäller ej för tillfället pga covid-19, vid sjukdomssymptom gäller fri av/ombokning.

DISTANSHEALING

Vi är sammankopplade i oändliga energifält som är utöver tid och rum. Två kroppar eller medvetanden som befinner sig långt ifrån varandra, t ex på var sin sida av jorden, kommunicerar lika väl och effektivt med varandra genom energier och subatomära partiklar (energi) som om de var i samma rum.

Distanshealing är en fantastisk forma av energiöverföring och transformation för kropp sinne och själ med samma effekter som för healing utförd på plats. Märta arbetar som ett slags tolk eller transformator för energierna under din session. 

Inför distanshealing: Stäng av mobil och annat som kan störa dig. Straxt innan vår avtalade tid lägg eller sätt dig bekvämt till rätta, som om du har en stund till över för att vila. Slut gärna ögonen och bara notera vad du upplever i kropp, sinne, själ och energier. Märta ger dig mer instruktioner via mail/telefon inför din session. Sessionen varar i ca 30 min. 

Pris: 900 sek 

Healing är godkänt som friskvård. Du kan använda dina friskvårdspengar, eftersom det är avdragsgillt för företag. 

Bokad tid som ej avbokas 24 timmar innan avtalad tid debiteras. 

YOGA 

Hatha yoga, yin yoga, mixad yoga 

Olika stilar blandas för att möta behov, mående och önskemål. Anpassningsbar yoga för alla. 

  • PT-yoga, företagsklasser, grupper, workshops och Prosecco-Yoga. På plats och online. 
  • Uteyoga under säsong. 
  • Måndagsyoga, öppen klass: Fullbokad. 
  • Fysisk yoga med lättsamma klasser för van som nyare yogautövare. En dynamisk hathayoga med inslag av yin och mjuka, medvetna rörelser med fokus på (inre) styrka, rörlighet och balans. 

Möjlighet finns att delta online!
 
Yoga är godkänt som friskvård. Du kan använda dina friskvårdspengar, eftersom det är avdragsgillt för företag.

Bokad tid som ej avbokas 24 timmar innan avtalad tid debiteras.

PILATES

Bli stark inifrån och ut - Lär dig hitta tekniken som stärker upp dina inre muskellager och gör din träning gynnsam och skadefri. Pilates utförs på matta med sin egen kropp som redskap. Ibland med hjälp av redskap. Märtas Pilates utgår ifrån grundprinciperna som Josef Pilates byggde upp denna rehabilitering- och träningsform ifrån.

Företagsklasser, PT-Pilates, grupper och workshops. På plats eller online.

Godkänt som friskvård. Du kan använda dina friskvårdspengar, då det är avdragsgillt för företag.

Bokad tid som ej avbokas 24 timmar innan avtalad tid debiteras.

MEDITATION 

Ett verktyg för att återknyta kontakten med inre stillhet, vår eviga medvetenhet, bortom tankar och känslor, det som i grunden är du när identiteter och yttre former släpper taget. Verkar stressreducerande och välbefinnande.

Grupper, privata sittningar, företagsklasser och workshops. På plats eller online.

Godkänt som friskvård. Du kan använda dina friskvårdspengar, då det är avdragsgillt för företag.

Bokad tid som ej avbokas 24 timmar innan avtalad tid debiteras.