Referenser

Märta är äkta, genuin, inlyssnande och kunnig. Jag har fått hjälp av henne vid ett flertal tillfällen och även rekommenderat henne till ett gäng nära vänner, som alla var såå nöjda efter sina besök.
Är du på en plats i livet där du känner att du skulle behöva stanna upp en stund och få vägledning i nästa steg, så kan jag varmt rekommendera Märta.❤️
Sanna Bråding, skådespelare

Efter Post-Covid och en stressfylld vardag" kontaktade jag Märta för Pilates och Healing. Både aktiviteterna var nya för mig. Märtas inlyssnande och empatiska personlighet, samt professionalitet inom båda grenarna gjorde att den timman i veckan jag gick till Märta var så värdefull och jag fylldes med ny energi i både kropp och själ. Jag kan rekommendera Märta på det varmaste.
Sölvi Torvik, Sjöstaden

Märta har en otrolig förmåga att identifiera och ge läkning till de delar hos mig som är i obalans. Hennes healing är alltid spot on och hon kan återberätta vad obalansen i mitt liv grundar sig på. Jag har gått till Märta ett tag nu och hon har aldrig tagit fel. Varje gång jag har fått healing av Märta känns allt så mycket lättare, både kropp och sinne.
Theresa Wan Ng

"Märta är en fantastisk yogainstruktör som varje fredag kommer hem till oss före ett yogapass med mig och Simon. Jag ville testa det som en del av min träningssatsning och jag ÄLSKAR det!!

Märta är fantastisk på att förklara, motivera och inspirera. Och det roliga är att vi först träffades under en lanseringsmiddag av ”Häxan” i Fjällbacka, då vi hade en otroligt trevlig kväll. Så extra roligt att det nu är Märta som introducerar oss till yogans värld.❤️ "
Camilla Läckberg, Författare 

"Under healingen (Märtas healing) upplevde jag att mitt undermedvetna talade till mig, via min kropp. I fullkomlig harmoni (trots att jag var lite rädd innan) berättade det vad jag behövde veta i form av fysiska signaler som både kraftiga och subtila muskelspänningar och som värme, runt om i kroppen.

Märta var oerhört proffsig och ledde mig med van och trygg hand genom en av de starkaste både mentala och fysiska upplevelserna jag varit med om och jag gick därifrån med ett jordat lugn och en ljuvlig förväntan. Jag kan varmt rekommendera Märtas healing!❤️""
Emelie Persson Lindqvist 

"Jag deltog på en av Märtas yogaworkshop och är otroligt imponerad av hennes pedagogiska och skickliga sätt att lära ut. Märta både visar och förklarar på ett sätt som får dig att förstå och äntligen få till ”finliret” och detaljerna i positionerna.

Jag gick därifrån stolt och fylld med energi. Jag kan varmt rekommendera Märta som instruktör. "
Mikaela Laurén, Elitidrottare & Världsmästare i boxning

"Jag har varit på healing hos Märta flera gånger och fått vara med om fantastiska, vackra, intensiva, omtumlande och fina upplevelser. Våra samtal efteråt har gett mig många bra tankar och fyllt mig med kraft och energi.

Jag kan med kärlek rekommendera healing av Märta. "
Gunilla Åslund, grundare Kiwano realtions AB

"Yoga med Märta är för mig veckans höjdpunkt som förenar ett lugn i själen med styrka och smidighet i kroppen. Efter alla år har jag också insett att det inte spelar någon roll om du är nybörjare eller van yogi, Märta tar fram det bästa hos dig och ser till att du kommer framåt i utveckling på vilken nivå du än befinner dig.

Jag vill varmt rekommendera Yoga med Märta, det har hjälpt mig att hitta den ro jag behöver när övriga livet stormar!

Det är också ett stort plus att smidigheten och styrkan kommer på köpet! "
Åsa Westerlind, CFO Seventy Agency 

"Så tacksam över den healing jag fick hos Märta. Hon är oerhört professionell, trygg, lugn, vänlig och har lätt att läsa av vilka problem man har. Under den avslappnade healingen upplevde jag syner och dofter som var helt fantastiska.

Märtas healing öppnade upp min spirituella sida och jag har kommit till klarhet över hur jag vill förändra mitt liv för mitt eget bästa. Jag kan med mitt allra varmaste rekommendera healing hos Märta. Det gör gott både för själ och kropp."
Inger Meltzer

"Yoga isn´t for a special body, it’s for everybody ❤️
Jag hade en längtan till mer harmoni och balans i mitt liv. För tre år sedan hade jag inte varit på en yogaklass och nu längtar jag, min kropp och min själ, till varje måndagsklass! Jag yogar utifrån mina egna förutsättningar och jag gör det för att skapa livsbalans men självklart är det grymt att se att jag utvecklas, kroppen och själen är töjbar 😊

Jag läste om Märtas yoga i sociala medier, den skulle passa såväl nybörjare som vana och jag tänkte okej, jag vågar prova. Det stämde, Märtas yoga är så naturligt självklar och därför passar den så bra för såväl nybörjare som avancerade yogisar, det är ingen prestation, det är däremot värme och energi. Jag har verkligen förstått att yoga är för alla, det är inom en själv som det händer! "
Ghita Flinckman

"Jag var lite skeptisk till healingen innan men det var en omvälvande upplevelse för mig rent fysiskt första gången. Märtas kunskap, varsamhet och lyhörda återkoppling efteråt gör att jag har fullt förtroende för att det här är en fungerande behandling som tillför kärleksfull energi på djupet.

Det är svårt att sätta ord på vad healingen gör men för mig är det en både påtaglig och samtidigt diffus känsla av förändring i kropp och själ. Jag tycker att det gör att jag har ett lättare förhållningssätt till livet efteråt. Med stillad oro och större tillit till mig själv. Har lättare att vara i nuet och acceptera ovisshet, Behöver inte jaga lösningar utan kan våga vänta in klarhet. "
Sara Hollander