Intuitiv healing distanshealing återkopplingen

HEALING

Healingen ger dig: 

 • djupavslappning  
 • omedelbar stressreducering 
 • guidning om ditt själsliga syfte och din väg framåt i livet 
 • minskad smärta/smärtfri 
 • lättnad av det som tynger i kropp, själ och sinne. Dvs få hjälp att släppa på sjukdom, sorg, ledsamhet, depression, utmattning etc. 
 • god hälsa  
 • Upplevelsen och erfarenheten av dig själv som energi - med alla möjligheter det öppnar upp dig för
 • läka trauman från tidigare skeden i livet/tidigare liv

Vår kropp, själ och tanke är vibrationer på olika frekvenser som interagerar med varandra. För att läka och må bra behöver energierna vara i harmoni. Med hjärtat och själen som vägvisare, utgår jag i min healing alltså ifrån att allt är energi. Energi och kärlek. 
 
När du kommer för din healingsession höjer vi din frekvens och skapar ett helande utrymme för kropp, sinne och själ att släppa taget om det som smärtar och stoppar upp ditt energiflöde. Jag hjälper dig med att balansera upp ditt energisystem och “fylla på” med ljus och kärlek.  

Under sessionen tar sig energierna till de områden i din kropp och sinne som behöver det som mest just nu. Genom min intuition följer jag energierna och låter dem guida mig.  
Jag fungerar som ett slags sluss för energierna och som tolk för den information som kommer igenom. Budskapen från andevärlden och information lagrade i våra energifält kommer ofta igenom under sessionen och vi samtalar kring dessa efter din session. 
 
Nobelpriset i fysik 2022 gick till forskare som visat på hur två partiklar hör ihop i en enhet, även när de är separerade. Så kallat sammanflätat kvanttillstånd. Forskarna demonstrerade även ett fenomen som kallas för kvantteleportation, vilket innebär att ett kvanttillstånd går att överföras från en partikel till en annan partikel långt bort. Detta kan vara en början till forskningens inblick i hur distanshealing fungerar. 

Vi vet idag att healing har påtagliga, mätbara effekter på kroppen som påvisats i studier. Det forskningen ännu inte har påvisat är hur healing fungerar. Svaret ligger troligtvis inom kvantfysikens spännande område.Inför healing
Kom som du är, gärna med bekväma kläder. Du får lägga dig skönt tillrätta på en massagebänk (påklädd) som om för en stunds vila. Märta ger dig information innan sessionen och jobbar sedan med ditt energisystem, oftast en bit ifrån kroppen, i och runt omkring dig och din (energi)kropp.

Sessionen avslutas med vägledning/medialt samtal.   

Pris: 1500 sek
Erbjudande: Paket om 3 sessioner för 4000 sek

Är du ny för healing rekommenderas 3 sessioner.

DISTANSHEALING

Vi är sammankopplade i oändliga energifält som är utöver tid och rum. Två kroppar eller medvetanden som befinner sig långt ifrån varandra, t ex på var sin sida av jorden, kommunicerar lika väl och effektivt med varandra genom energier och subatomära partiklar (energi) som om de var i samma rum. Distanshealing är en fantastisk form av energiöverföring för att höja frekvensen för kropp, sinne och själ med samma effekter som för healing utförd på plats. 

Inför distanshealing: Du mottar information via mail inför vår session och har en initial avstämning via telefon eller video vid avtalad tidpunkt för sessionen. Sessionen avslutas med ett samtal (telefon/video). 

Pris: 1500 sek

ÅTERKOPPLINGEN – THE RECONNECTION

Din livsväg klarnar och valen som påverkar din väg framåt blir tydligare och på så vis lättare att ta. Du accelereras till ditt livsyfte och blir grundad i ditt inre. Stärker upp din inre kompass och gör dig mer öppen och lyhörd för din själs budskap. Denna mycket speciella upplevelse gör vi endast en gång i livet, ett uråldrigt hantverk som utförs under två sessioner med en natt emellan. Vi återkopplas då till vår ursprungliga energi och kapacitet. Energipunkter (en del motsvarande akupunktur- och akupressurpunkter samt meridianlinjer som finns i kroppen) sammanflätas och återkopplas till energifält och meridianlinjer runt omkring oss.

Återkopplingen hjälper dig med att: 

 • förtydliga och föra dig till/närmre ditt livssyfte
 • öka intuition
 • öka spirituell medvetenhet och kontakt/guidning ifrån andevärlden
 • inre lugn och styrka
 • stärka din inre röst

Healing och återkopplingen går hand i hand, du får även uppleva healingens energier under återkopplingen.

Är du ny för healing rekommenderas varmt 1-3 healingsessioner innan Återkopplingen – The Reconnection genomförs.

Pris: 333 euro, i motsvarande svensk valuta (pris för båda sessionerna) 

Boka tid

Varmt välkommen med din bokning och förfrågan.

Vill du bli uppringd? Fyll i namn och nummer nedan i formuläret så kontaktar jag dig.

Telefon: 0723-22 96 97.
Du kan även maila mig direkt 

Önskemål om bokning & förfrågningar