Intuitiv healing distanshealing återkopplingen

INTUITIV HEALING
Ljus - Kärlek - Guidning

Behöver du hjälp med smärta - fysisk, psykiskt eller själsligt, kan healing vara något för dig. Vill du unna dig en energiboost eller uppleva djupavslappning utöver det vanliga, är healing något för dig. Vill du öppna upp och fördjupa din spirituella sida, bli mer mottaglig för själsliga budskap i och runt omkring dig, är healing något för dig.

Märtas healing fungerar likt en uppgradering i vårt “operativsystem”. Likt en dator behöver uppgradering, gynnas vi av att fylla på med ljus och höja vår frekvens. När vår frekvens höjs upplever vi ett fördjupat välbefinnande och blockeringar och smärta av olika de slag ges utrymme att släppa taget. 

Healingen utgår ifrån att allt är energi och att allt, liksom inom kvantfysikens strängteori, är vibrerande massa. Bara olika frekvenser. Därav är vi alla sammanlänkade och “sändare” och “mottagare” av energi.

Märtas healing är nedärvd i generationer från sin mormor. Den tillför mängder av ljus, kärlek och guidning. Av utbildningarna Märta har gått är healingen mest lik Reconnective Healing i sin form på det sätt att den är fri i sitt utförande. Märta guidas av intuitionen då hon arbetar med sina klienter och deras energisystem. “Jag brukar ibland säga att jag själv blir guidad från “högre ort” ler Märta “och att jag snarare fungerar som ett slags tolk eller portal för energierna. Ju mer jag lägger mitt intellekt åt sidan desto starkare flödar energierna och det magiska får breda ut sig”.Inför healing
Kom som du är, gärna med bekväma kläder. Du får lägga dig skönt tillrätta på en massagebänk (påklädd) som om för en stunds vila. Märta ger dig information innan sessionen och jobbar sedan med ditt energisystem, oftast en bit ifrån kroppen, i och runt omkring dig och din (energi)kropp.

Sessionen avslutas med vägledning/medialt samtal i det fall du önskar och det framkommer budskap under sessionen. 

Pris: 900 sek
Erbjudande: Paket om 3 sessioner för 2200 sek

Är du ny för healing rekommenderas varmt 3 sessioner.

Godkänt som friskvård.

DISTANSHEALING

Vi är sammankopplade i oändliga energifält som är utöver tid och rum. Två kroppar eller medvetanden som befinner sig långt ifrån varandra, t ex på var sin sida av jorden, kommunicerar lika väl och effektivt med varandra genom energier och subatomära partiklar (energi) som om de var i samma rum. Distanshealing är en fantastisk form av energiöverföring för att höja frekvensen för kropp, sinne och själ med samma effekter som för healing utförd på plats. Märta arbetar som ett slags tolk eller transformator för energierna under din session.

Inför distanshealing: Stäng av mobil och annat som kan störa dig. Straxt innan vår avtalade tid lägg eller sätt dig bekvämt till rätta, som om du har en stund till över för att vila. Märta ger dig mer instruktioner via mail/telefon inför din session. Sessionen varar i ca 30 min.

Pris: 900 sek

Återkopplingen med Märta Almegård

ÅTERKOPPLINGEN – THE RECONNECTION

Görs endast en gång i livet. Ett uråldrigt hantverk för transformation – för att till fullo återkoppla dig med jordens energi och din inneboende kapacitet. För att låta din själ blomstra och ditt livssyfte klarna. En förstärkning av hjärtats röst och din själsliga väg. Val blir lättare att ta då ditt livssyfte förtydligas och hela din existens lyfts och stärks. 
Tillför energi, ljus, tillit, klarhet och kärlek. Kroppens energipunkter och meridianlinjer kopplas samman med yttre meridianlinjer och energinätverk. Din inre röst och ditt själsliga syfte förtydligas. 

Healing och återkopplingen går hand i hand
, du får även uppleva healingens energier under återkopplingen.

Utförs endast en gång i livet, två sessioner med en natt emellan.

Är du ny för healing rekommenderas varmt 1-3 healingsessioner innan Återkopplingen – The Reconnection genomförs.

Pris: 333 euro, i motsvarande svensk valuta (pris för båda sessionerna) 

  

Boka tid

Varmt välkommen med din bokning och förfrågan. Skriv gärna om du har några specifika önskemål eller frågor.

Vill du bli uppringd? Fyll i namn och nummer nedan i formuläret.

Mitt telefonnummer är 0723-22 96 97. Du kan även maila mig direkt

Önskemål om bokning & förfrågningar