Intuitiv healing distanshealing återkopplingen

HEALING 


Vår kropp, själ och tanke är vibrationer på olika frekvenser som interagerar med varandra. För att läka och må bra behöver energierna vara i harmoni. Med hjärtat och själen som vägvisare, utgår jag i min healing ifrån att allt är energi. Energi och kärlek. 
 
När du kommer för din healingsession höjer vi din frekvens och skapar ett helande utrymme för kropp, sinne och själ att släppa taget om det som smärtar och stoppar upp ditt energiflöde. Jag hjälper dig med att balansera upp ditt energisystem och “fylla på” med ljus och kärlek.  

Under sessionen tar sig energierna till de områden i din kropp och ditt sinne som behöver det som mest just nu. Genom min intuition följer jag energierna och låter dem guida mig.  
Jag fungerar som ett slags sluss för energierna och som tolk för den information som kommer igenom. Budskapen från andevärlden och information lagrade i våra energifält kommer ofta igenom under healingen och vi samtalar kring dessa under din session. Genom healingen hjälper jag dig med:

 • omedelbar stressreducering 
 • djupavslappning 
 • höjd energi 
 • hälsa 
 • lättnad och klarhet genom tuffa tider
 • budskap om ditt själsliga syfte och din väg framåt i livet 
 • minskad smärta/smärtfri 
 • balans i ditt system så att sjukdom, sorg, depression, utmattning mm ger vika 
 • uppleva dig själv som energi/själ, bortom din kropp 
 • inblick i din person och klarhet i dina mål framåt
 • läka trauman från tidigare liv och skeden i detta livInför healing
Kom som du är, gärna med bekväma kläder. Först får du information om din session och healingen, sedan får du  lägga dig bekvämt tillrätta på en massagebänk (påklädd) som om för en stunds vila. Därefter arbetar jag med ditt energisystem, oftast en bit ifrån kroppen, runt omkring dig och i din (energi)kropp.

Sessionen avslutas med vägledning/medialt samtal utifrån vad som kommer upp under healingen.   

Pris: 1500 sek
Erbjudande: Paket om 3 sessioner för 4000 sek

Är du ny för healing rekommenderas 3 sessioner.

DISTANSHEALING

Nobelpriset i fysik 2022 gick till forskare som visat på hur två partiklar hör ihop i en enhet, även när de är separerade. Så kallat sammanflätat kvanttillstånd. Forskarna demonstrerade även ett fenomen som kallas för kvantteleportation, vilket innebär att ett kvanttillstånd går att överföras från en partikel till en annan partikel långt bort. Detta kan vara en början till forskningens inblick i hur distanshealing fungerar.
 
Två kroppar eller medvetanden som befinner sig långt ifrån varandra, t ex på var sin sida av jorden, kommunicerar lika väl och effektivt med varandra genom energier och subatomära partiklar (energi) som om de var i samma rum. Vi är förenade genom oändliga energinätverk utöver tid och rum.
Distanshealing är en fantastisk form av energiöverföring för att höja frekvensen för kropp, sinne och själ med samma effekter som för healing utförd på plats. 

Inför distanshealing: Du mottar information inför vår session och vi har en avstämning via telefon eller video vid avtalad tidpunkt för sessionen. Sessionen avslutas med ett samtal/medialguidning (telefon/video). 

Pris: 1500 sek

ÅTERKOPPLINGEN – THE RECONNECTION

Denna mycket kraftfulla ritual gör vi endast en gång i livet. Ett uråldrigt hantverk som utförs under två sessioner med en natt emellan, där vi genom healing sammanflätar energipunkter och linjer (en del motsvarande akupunktur-, akupressurpunkter och meridianlinjer i kroppen) till energifält och meridianlinjer runt omkring oss och vår jord. 
Denna upplevelse återkopplar oss till vår ursprungliga kraft och kapacitet. Du accelereras i ditt livssyfte, stärks upp i din inre kompass och öppnar upp dig för att bli lyhörd på din själs budskap. 

Återkopplingen ger dig: 

 • kraftfull accelereration av ditt livssyfte, mål och drömmar 
 • inre lugn och harmoni 
 • ökad intuition
 • ökad spirituell medvetenhet och kontakt/guidning ifrån andevärlden 
 • stärkt inre kompass 

Är du ny för healing rekommenderas varmt 1-3 healingsessioner innan Återkopplingen – The Reconnection genomförs.

Pris: 333 euro, i motsvarande svensk valuta (pris för båda sessionerna) 

Boka tid

Varmt välkommen med din bokning och förfrågan.

Vill du bli uppringd? Fyll i namn och nummer nedan i formuläret så kontaktar jag dig.

Telefon: 0723-22 96 97.
Du kan även maila mig direkt 

Önskemål om bokning & förfrågningar