Märta

Med det spirituella och mediala som en del av vardagen under uppväxten, fortsatte Märta sin resa genom livet inom dansens värld. När sedan sjukdom tog över och immunförsvaret sattes ur spel började Märta utforska och fördjupa sina helande sidor likt de som hennes mormor visat vägen för. Fyra år på Karolinska Institutet och mer än tio års arbete som logoped med funktionsvarierade barn och vuxna varvades med healing och medialitet, självläkning, studier och arbete som fick henne att återknyta till rötterna inom det spirituella från barndomen. Märta startade sin healingpraktik 2012 och har sedan dess hjälpt många med att förstå, balansera och höja upp sin energinivå genom healing och mediala samtal. 

Hon utbildade sig även inom yoga och Pilates som hon under åren själv har praktiserat för att stärka upp kropp och sinne. 

Idag bedriver Märta sin healingpraktik i Hammarby Sjöstad, Stockholm. 

Hon brinner för att varje människa och själ ska få gå lättare genom livet, att visa på och skapa medvetenhet kring hur lätthet, tillit, glädje och frihet finns närmre till hands än vad vi tror, när vi upptäcker oss själva inte bara som människor (kropp och sinne) utan även som energi, ljus och kärlek.