"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit"

Märta

Med det spirituella och mediala som en del av vardagen under uppväxten, fortsatte Märta sin resa genom livet inom dansens värld. När sedan sjukdom tog över och immunförsvaret sattes ur spel började Märta utforska och fördjupa sina helande sidor likt de som hennes mormor visat vägen för.

Fyra år på Karolinska Institutet och mer än tio års arbete som logoped med funktionsvarierade barn och vuxna varvades med healing och medialitet, självläkning, studier och arbete som fick henne att återknyta till rötterna inom det spirituella från barndomen. Märta startade sin healingpraktik 2012 och har sedan dess hjälpt många med att förstå, balansera och höja upp sin energinivå genom healing och mediala samtal.

Hon utbildade sig även inom yoga och Pilates som hon under åren själv har praktiserat för att stärka upp kropp och sinne. 

Idag bedriver Märta sin healingpraktik i Hammarby Sjöstad, Stockholm. 

Hon brinner för att varje människa och själ ska få gå lättare genom livet, att visa på och skapa medvetenhet kring hur lätthet, tillit, glädje och frihet finns närmre till hands än vad vi tror, när vi upptäcker oss själva inte bara som människor (kropp och sinne) utan även som energi, ljus och kärlek.

INTUITIV HEALING  
Ljus – Kärlek – Information 

Märtas healing är ett optimalt verktyg för välmående – i kropp, sinne och själ. Healingen är djupavslappnande. Ger starka förutsättningar för blockeringar, stress och sjukdom att släppa taget och utvecklar dig i den själsliga riktning du ämnas gå i livet. Återställer balansen i hela dig.

Märtas intuitiva healing, nedärvd i generationer från främst sin mormor, ökar energinivån, tillför mängder av ljus så att ett skifte i medvetenhet öppnas upp och återknyter kontakten med kärleken och förståelsen av det vi är och har inom oss. Förståelsen för att vi alltid är hela. En återkoppling till vår enorma kapacitet.

ÅTERKOPPLINGEN

Görs endast en gång i livet. Ett uråldrigt hantverk för transformation – för att till fullo återkoppla dig med jordens energi och din inneboende kapacitet. En förstärkning av hjärtats röst och din själsliga väg. Tillför energi, ljus, tillit, klarhet och kärlek. Kroppens energipunkter och meridianlinjer kopplas samman med yttre meridianlinjer och energinätverk. Din inre röst och ditt själsliga syfte förtydligas och fördjupas. Val blir lättare att ta då ditt livssyfte klarnar och hela din existens lyfts och stärks. 

Healing och återkopplingen går hand i hand, du får även uppleva healingens energier under återkopplingen. 

Utförs endast en gång i livet, två sessioner med en natt emellan.

DISTANSHEALING

Vi är sammankopplade i oändliga energifält som är utöver tid och rum. Två kroppar eller medvetanden som befinner sig långt ifrån varandra, t ex på var sin sida av jorden, kommunicerar lika väl och effektivt med varandra genom energier och subatomära partiklar (energi) som om de var i samma rum.

Distanshealing är en fantastisk forma av energiöverföring och transformation för kropp sinne och själ med samma effekter som för healing utförd på plats. Märta arbetar som ett slags tolk eller transformator för energierna under din session. 

YOGA
Hatha yoga, yin yoga, mixad yoga 

Olika stilar blandas för att möta behov, mående och önskemål. Anpassningsbar yoga för alla. 

Möjlighet finns att delta online!
 
Yoga är godkänt som friskvård. Du kan använda dina friskvårdspengar, eftersom det är avdragsgillt för företag.


PILATES

Bli stark inifrån och ut - Lär dig hitta tekniken som stärker upp dina inre muskellager och gör din träning gynnsam och skadefri. Pilates utförs på matta med sin egen kropp som redskap. Ibland med hjälp av redskap. Märtas Pilates utgår ifrån grundprinciperna som Josef Pilates byggde upp denna rehabilitering- och träningsform ifrån.

Företagsklasser, PT-Pilates, grupper och workshops. På plats eller online.

Godkänt som friskvård. Du kan använda dina friskvårdspengar, då det är avdragsgillt för företag.

MEDITATION

Ett verktyg för att återknyta kontakten med inre stillhet, vår eviga medvetenhet, bortom tankar och känslor, det som i grunden är du när identiteter och yttre former släpper taget. Verkar stressreducerande och välbefinnande.

Grupper, privata sittningar, företagsklasser och workshops. På plats eller online.

Godkänt som friskvård. Du kan använda dina friskvårdspengar, då det är avdragsgillt för företag.

Märta Almegård

Kontakta mig gärna genom att maila marta@almegard.com eller fyll i formuläret här på sidan. Mitt telefonnummer är 0723-22 96 97.

Skriv en rad!